17

سایر کشورها

شرکت سپاهان دلگشا پرواز دارای این قابلیت و توانای میباشد که سایر کشورهای جهان که شرایط اقامت خود را سهل واسان ومناسب نموده وبا کمترین هزینه و صرف زمان امکان اخذ اقامت ان کشورها میسر شود . شرایط ان را جهت اقدام مشتریان عزیز فراهم نمایدسفر-بدون-ویزا

13

انگلیس

اخذ ویزا توریستی انگلیس با کادر مجرب دلگشا پرواز

مشاوره کامل در خصوص شرایط و مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس

اخذ وقت سفارت وپیکاپ ویزا انگلیس

توضیحات:

ویزای توریستی کشور انگلستان  به افرادی تعلق می‌گیرد که

با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند.

مدارک موردنیازمدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید – باید در زمان ملاقات، به سفارت بریتانیا تحویل دهید، به شرح زیر است: توجه: کلیه‌ی مدارک فارسی باید به انگلیسی ترجمه‌ رسمی شده باشند و از تمامی مدارک یک نسخه کپی در پرونده موجود باشد.

یک: شناسنامه ایرانی 

دو: گذرنامه؛ 
توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

سه: کلیه‌ی مدارک پشتیبانی‌کننده شخصی؛
مانند اسناد مالکیت، مدارک مربوط به اشتغال، صورت‌حساب‌های بانکی، دفترچه‌های پس‌انداز و کلیه‌ی سپرده‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت بانکی.

اصل مدارک و گذرنامه‌ی شما به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش روادید سفارت خواهد ماند و بابت آن به شما رسیدی تحویل داده خواهد شد. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به متقاضی برگردانده می‌شود. بررسی مدارک به منظور صدور ویزا ممکن است تا ٢٠ روز کاری زمان بخواهد. بنابراین برای برنامه‌ریزی تاریخ سفرتان این نکته را به خاطر داشته باشید.
توجه: فرم تقاضای روادید باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود.

در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش روادید سفارت بریتانیا، مسئولین سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست شما، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های شما برای هرگونه روادید انگلستان جلوگیری به عمل آورند.

images (2) (1)

14

آمریکا

اخذ ویزا توریستی 6 ماهه آمریکا

با دهها پرونده موفق در زمینه اخذ ویزا آمریکا

با کادری مجرب و زیر نظر کارشناسان با 6 سال تجربه اختصاصی در زمینه ویزا آمریکا

مشاوره لازم جهت تهیه مدارک دلخواه سفارت و تکمیل فرمds160

اخذ ویزای گارانتی آمریکا خدمتی نوین از دلگشا پرواز

 

ويزاى آمريكااقامت امریکا
داشتن ویزای امریکابه شما اجازه می دهد تا وارد یکی از مبادی ورودی، بندر، فرودگاه یا محل ورود از مرز زمینی شوید و از بازرسان وزارت امنیت میهن (DHS) و اداره حفاظت از گمرکات و مرزها (CBP)، تقاضای اجازه ورود به ایالات متحده را کنید. در حالی که داشتن ویزا، ورود به خاک ایالات متحده را تضمین نمی کند، این روادید نشان می دهد که مسئول کنسولگری در یکی از سفارتخانه های ایالات متحده صلاحیت شما را برای ورود به این کشور با هدفی خاص را مورد تایید قرار داده است. بازرسان DHS و CBP محافظان مرزهای کشوری، مسئول پذیرش مسافران به خاک ایالات متحده، برای منظوری خاص و به مدت مشخص هستند. مسئولیت امور مهاجرتی شما در هنگام حضور در ایالات متحده، به عهده DHS است.
1- تکمیل فرم درخواست ویزا به صورت آن لاین DS-160
هر متقاضی باید یک اپلیکیشن فرم مجزا تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد. در تکمیل این فرم ، اسکن یک عکس تازه گرفته شده رنگی زمینه سفید در ابعاد 5*5 و رزولوشن 600*600 پیکسل، اطلاعات گذرنامه، مشخصات فردی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و توضیحات مرتبط با سفر متقاضی موردنیاز است.

2- تعیین قرارملاقات
هر متقاضی می باید پیش از دریافت ویزا توسط افسر صدور ویزا مورد مصاحبه قرارگیرد. برخی از کنسولگری های ایالات متحده افراد زیر 21 سال و بالای 06 سال را از مصاحبه معاف می کنند؛ اما توصیه می شود کلیه متقاضیان، صرف نظر از سن، در مصاحبه حضور یابند. مدت زمان لازم جهت دریافت قرارملاقات برحسب نوع ویزای درخواستی، مکان موردنظر و فصل متغیر است.
3 – آمادگی برای حضور درمصاحبه
– پرداخت هزینه درخواست ویزا: هر متقاضی می باید پیش از رسیدن موعد مصاحبه، هزینه مرتبط با نوع ویزای درخواستی را پرداخت نماید. هزینه های انواع ویزای غیرمهاجرتی به شرح زیر است:
160$ ویزاهای توریستی، کاری، درمانی B
160$ویزای ترانزیت C-1
160$ ویزای کارکنان کشتی و خطوط هوایی D
160$ ویزای دانشجویی F
$ 160 ویزای دانشجوی تبادلاتی و فرصت مطالعاتی J
$ 160 ویزای مطبوعاتی I
160$ ویزای دانشجویی و حرفه ای M
160$ ویزای قربانیان قاچاق انسان T
160$ ویزای قربانیان اقدامات جنایی U
190$ ویزای کارمندان و کارگران موقت H
190$ ویزای افراد با توانایی های خارق العاده O
190$ ویزای ورزشکاران و هنرمندان P
190$ ویزای مبادالت فرهنگی بین المللی Q
190$ ویزای مبلغان مذهبی R
270$ ویزای سرمایه گذاری E
240$ ویزای همسر یا نامزد سیتیزن ایاالت متحده K
مدارک لازم:
گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار پس از تاریخ موردنظر جهت ورود به امریکا، تاییدیه DS-160، تاییدیه قرار ملاقات و رسید هزینه ویزای پرداخت شده، مدارک تعیین کننده هدف سفر و مدارک تکمیلی نشاندهنده تمکن مالی متقاضی یا اسپانسر و قصد بازگشت وی به کشور مبدا.

حضوردرمصاحبه:

در طی مصاحبه، افسر صدور ویزا برآورد می کند که متقاضی صالحیت دریافت ویزا و ورود به خاک ایالات متحده را دارد یا خیر. اطلاعات مندرج در فرم DS-160، مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی تعیین کننده خواهد بود. اکثر کنسولگری های ایاالت متحده از کلیه داوطلبان ویزا، انگشت نگاری به عمل می آورند. ممکن است پرونده موردنظر، نیاز به بررسی های اداری بیشتر داشته باشد، در این صورت افسر پرونده این مورد را به اطلاع متقاضی می رساند و معمولا شماره پرونده مربوطه را برای اطلاع از وضعیت ویزا، در اختیار وی قرار می دهد. پس از تایید شدن ویزا، کنسولگری به متقاضی اطلاع می دهد که کی و کجا پاسپورت خود را جهت صدور ویزا تحویل نماید. معمولا در این مرحله نیازی به مراجعه حضوری متقاضی نیست.برای دریافت اطلاعات بیشتر به بخش “پیکاپ پاسپورت” رجوع نمایید.

15

کانادا

اخذ ویزای توریستی کانادا سینگل و مولتی پل

ارائه مشاورات لازم در چگونگی تهیه مدارک و دعوتنامه ها

با دهها پرونده موفق در زمینه اخذ ویزای کانادا

قدرتمندترین لابی در سفارت کانادا در ترکیه

کلیه خدمات زیر نظر وکیل امور مهاجرت در کانادا و کارشناس ارشد حقوقی در ایران

با سالها فعالیت مستمر در این زمینه

 

توضیحات:

بیشتر مردم دنیا برای مسافرت به کانادا نیاز به ویزا دارند. ویزای مسافرتی از نوع ویزاهای موقتکاناداست که Temporary Visit Visa می گویند. به طور کلی برای آنکه موفق به دریافت این ویزا شوید باید شرایط زیر را داشته باشید.

  1. فرم های تقاضانامه ویزا را بی کم و کاست پر کنید.
  2. مدارک لازم را به طور کامل ارائه نمایید.
  3. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا دارید.
  4. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که استطاعت مالی لازم برای مسافرت به کانادا دارید.
  5. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که پیش از خاتمه مدت اقامت خود در کانادا خاک این کشور را ترک خواهید کرد
  6. به کانادا ممنوع الورود نیستید

اگر همه شرایط فوق از نظر افسر مهاجرت تأمین شده باشد، ویزا را صادر می کند.   معمولاً برای اولین بار حداکثر مدت زمان اقامت موقت در کانادا با ویزای توریستی ۶ ماه است،لیکن اکنون میتوان برای بار اول ویزا بلند مدت چند ساله کانادا را دریافت نمود.

 

 

 

canadaian1425262203

 

 

 

16

شنگن

اخذ ویزای شنگن کاملا تضمینی

vip از 6 سفارت اروپایی در تهران و امکان ورود هر روز به سفارت

همراهی وکیل در سفارت جهت مصاحبه

مشاوره قدرتمند برای تهیه مدارک مورد نیاز و سایر شرایط سفارت

امکان اخذ ویزا برای افرادی که حتی بارها ریجکت شده اند

با صدها پرونده موفق در 2 سال اخیر

بطوری که طی 2 سال 93 و 94 بطور متوالی،آژانس هواپیمایی دلگشا پرواز حتی یک مورد ریجکتی از صدها پرونده ورودی خود به سفارت های شنگن نداشته است.

توضیحات:

معاهده شینگن یک قرارداد است که در سال 1985 بین چند کشور امضا شد؛ با این معاهده، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‎ها کم شود.
بنابراین ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‎خواهند به این محدوده وارد شوند.
کشورهای عضو شینگن ۲۶ کشورند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس.
البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‎توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

با راه‎اندازی سیستم «وی آی اس» در یازدهم مهر ماه 1391 قوانین گرفتن ویزا و ورود به شینگن یکپارچه‎تر شد.
VIS سامانه اطلاعات ویزای کشورهای عضو شینگن است؛ اطلاعات جامع ویزاها در این سیستم ثبت می‎شود و در مرزهای ورودی شینگن در اختیار مقامات مرزی قرار می‎گیرد.
چهار نوع ویزای شینگن صادر می‎شود که اکثر ویزای مورد درخواست ایرانی‎ها، ویزای توریستی و نوع C آن است. ویزای نوع A ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‎تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‎تواند در یکی از فرودگاه‎های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود. ویزای نوع B ویزای عبور است؛ یعنی مسافر می‎تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند. ویزای نوع D ویزای بلندمدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‎کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

مراحل دریافت ویزای شنگن :

مدارک مورد نیاز برای درخواست روادید 
مدارک مورد نیاز برای همه کشورهای عضو شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.
:

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا؛
    این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.
    توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.
  • شناسنامه ایرانی؛
    ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.
  • گذرنامه؛
    اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد.
    کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
  • سه قطعه عکس رنگی؛
    در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
    ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد 6 در 4 باشد.
    طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛
  • گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.
    لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.
  • پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
  •  داشتن بیمه کاری، سوابق شش ماه آخر قبل درخواست ویزا
  • سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
    توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.
  • بیمه مسافرتی؛
    برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه 30 هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.
  • مدت زمان صدور ویزا
    بررسی اولیه‌ مدارک برای صدور روادید معمولا از دو تا سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است روادید زودتر صادر شوند یا تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص خواهد شد که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.مدت اعتبار ویزا
    مدت اعتبار ویزا تا 90 روز در یک مدت شش ماهه است. یک ویزای شینگن دو تاریخ مشخص دارد؛ یکی تاریخ اعتبار ویزا و یکی تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر 90 روز است. برای ورود شما به محدوده لازم است هر دو تاریخ معتبر باشند. یک کد هم برای مشخص کردن تعداد دفعه‎های مجاز ورود شما به محدوده شینگن است که می‎تواند از یک تا نامحدود باشد.
    مدت تاریخ اعتبار ویزا برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‎کنند، معمولا 15 روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از 15 روز موافقت نخواهد شد مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‎تر ارائه دهند.

    Schengen-Visa-2images (2)