کانادا

اخذ ویزای توریستی کانادا سینگل و مولتی پل

ارائه مشاورات لازم در چگونگی تهیه مدارک و دعوتنامه ها

با دهها پرونده موفق در زمینه اخذ ویزای کانادا

قدرتمندترین لابی در سفارت کانادا در ترکیه

کلیه خدمات زیر نظر وکیل امور مهاجرت در کانادا و کارشناس ارشد حقوقی در ایران

با سالها فعالیت مستمر در این زمینه

 

توضیحات:

بیشتر مردم دنیا برای مسافرت به کانادا نیاز به ویزا دارند. ویزای مسافرتی از نوع ویزاهای موقتکاناداست که Temporary Visit Visa می گویند. به طور کلی برای آنکه موفق به دریافت این ویزا شوید باید شرایط زیر را داشته باشید.

  1. فرم های تقاضانامه ویزا را بی کم و کاست پر کنید.
  2. مدارک لازم را به طور کامل ارائه نمایید.
  3. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا دارید.
  4. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که استطاعت مالی لازم برای مسافرت به کانادا دارید.
  5. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که پیش از خاتمه مدت اقامت خود در کانادا خاک این کشور را ترک خواهید کرد
  6. به کانادا ممنوع الورود نیستید

اگر همه شرایط فوق از نظر افسر مهاجرت تأمین شده باشد، ویزا را صادر می کند.   معمولاً برای اولین بار حداکثر مدت زمان اقامت موقت در کانادا با ویزای توریستی ۶ ماه است،لیکن اکنون میتوان برای بار اول ویزا بلند مدت چند ساله کانادا را دریافت نمود.

 

 

 

canadaian1425262203

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *