انگلیس

اخذ ویزا توریستی انگلیس با کادر مجرب دلگشا پرواز

مشاوره کامل در خصوص شرایط و مدارک مورد نیاز سفارت انگلیس

اخذ وقت سفارت وپیکاپ ویزا انگلیس

توضیحات:

ویزای توریستی کشور انگلستان  به افرادی تعلق می‌گیرد که

با هدف گردش و تفریح یا دیدار با خانواده می‌خواهند به این کشور سفر کنند.

مدارک موردنیازمدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید – باید در زمان ملاقات، به سفارت بریتانیا تحویل دهید، به شرح زیر است: توجه: کلیه‌ی مدارک فارسی باید به انگلیسی ترجمه‌ رسمی شده باشند و از تمامی مدارک یک نسخه کپی در پرونده موجود باشد.

یک: شناسنامه ایرانی 

دو: گذرنامه؛ 
توجه : اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

سه: کلیه‌ی مدارک پشتیبانی‌کننده شخصی؛
مانند اسناد مالکیت، مدارک مربوط به اشتغال، صورت‌حساب‌های بانکی، دفترچه‌های پس‌انداز و کلیه‌ی سپرده‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت بانکی.

اصل مدارک و گذرنامه‌ی شما به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش روادید سفارت خواهد ماند و بابت آن به شما رسیدی تحویل داده خواهد شد. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به متقاضی برگردانده می‌شود. بررسی مدارک به منظور صدور ویزا ممکن است تا ٢٠ روز کاری زمان بخواهد. بنابراین برای برنامه‌ریزی تاریخ سفرتان این نکته را به خاطر داشته باشید.
توجه: فرم تقاضای روادید باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود.

در صورت ارائه اطلاعات یا مدارک جعلی به بخش روادید سفارت بریتانیا، مسئولین سفارت اجازه دارند علاوه بر رد درخواست شما، برای مدت ده سال از تمامی درخواست‌های شما برای هرگونه روادید انگلستان جلوگیری به عمل آورند.

images (2) (1)

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *